Den hjælpsomme guide til VVS i Vanløse

VVS-firmaet i Vanløse er et familieejet firma, der har serviceret Vanløses VVS-behov i mere end 50 år. VVS-firmaet vanløse tilbyder både service til private og erhverv, og vi er din one stop shop for alt inden for VVS i vanløse. Følg med på vores rejse, når vi diskuterer, hvad du skal vide om VVS og udforsker 11 nyttige tips til at få dit hjem eller din virksomhed til at køre som ny igen!

Hvad skal du gøre, hvis du har en lækage

Det er vigtigt at identificere kilden til din lækage og overveje, om du selv kan reparere den. VVS-nødsituationer (f.eks. et sprunget rør) og langvarige lækager (f.eks. en dryppende vandhane) kræver professionel hjælp. Hvis du har mistanke om, at dit hjem måske har en lækage, skal du gøre følgende:

– VVS’ere anbefaler, at du udfører en simpel test ved at slukke for alle vandkilder og tjekke, om der er våde pletter på gulvet (typisk i nærheden af vasken, toilettet, vaskemaskinen, opvaskemaskinen, køleskabet eller andre apparater).

– Luk for hovedvandhanen på din ejendom, og hold øje med lækager omkring denne ventil samt rør, der eventuelt løber ind i denne ventil.

Sådan reparerer du et toilet, der ikke vil skylle ud

Skyller dit toilet ikke ud? VVS-fagfolk anbefaler, at du kontrollerer følgende:

– Er håndtaget helt nede eller oppe? Hvis det er helt oppe, skal du sænke det. Det skal enten være helt vandret eller let vinklet nedad. Kæden skal også være stram nok til, at du ikke kan flytte den med hånden.

– Kontroller, om der er utætheder i og omkring toilettanken (især hvis der er vand på gulvene). Sørg for, at begge bolte er spændt forsvarligt fast på plads, før du går videre til andre mulige årsager.

– Sørg for at få installeret en ny flapper; denne del skal udskiftes med få års mellemrum, da de slides med tiden. VVS-teknikere fraråder at bruge kemikalier som f.eks. blegetabletter til at løse disse former for problemer, da dette kan skabe yderligere problemer.

– VVS-teknikere anbefaler, at du kontrollerer, om toilettet er tilstoppet, ved at smide madfarve i tanken og se, om farven trænger ned gennem vandet. Hvis det er tilfældet, skal du prøve at dyppe eller ringe til dit lokale VVS-firma i Vanløse.

Sådan fjerner du propper i din håndvask uden kemikalier

– VVS-teknikere anbefaler, at du forsøger at fjerne propper med en støvsuger. VVS-installatører fraråder også at bruge kemikalier som f.eks. afløbsrens, blegetabletter eller flydende luftfriskere til at løse disse typer problemer, da de kan forårsage yderligere skade, hvis de ikke bruges korrekt.

– VVS-fagfolk foreslår, at du sørger for, at overløbspladen er ren (især hvis der er synlig snavs), at den sidder godt på plads, og at du påfører vaseline omkring kanterne, før du samler din pløkemaskine igen for at opnå bedre sugning, mens du pløkker. Blikkenslager Vanløse anbefaler, at du holder øje med eventuelle udsatte rør for tegn på rust; dette betyder, at vandet ikke løber effektivt ud og bør repareres af en blikkenslager med det samme!

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *