Velkommen til min blog

Jeg har nu tilbragt en 12-13 år i online branchen. De sidste 6-7 stykker har jeg arbejdet med mere eller mindre alle former for online forretning. Her på min blog kan du læse råd og guides til hvordan du tjener penge på nettet. Alt er gratis og de flere metoder kræver meget lidt kapital til at kommer i gang. Alle mine guides, er lavet udfra mine egne erfaringer. Hvis du er helt uenig med nogle af dem, så skal du endelig kommentere. Jeg skriver om hvad der har virket for mig, og også om hvad der ikke har virket.

Typer af online business
Hvis man går helt ind til benet så findes der to måder du kan tjene penge på nettet. Affiliate og produkt. Disse to måder kan så deles op i rigtigt mange subkategorier.
Affiliate business er det nemmeste og hurtigste at kommer igang med. Det er også her hvor du selv skal have meget lidt penge op af lommen for at komme igang.
Der findes utallige affiliate programmer, men dem kommer jeg ind på senere.
Product. Du har en produkt som enten er virtuel eller fysisk. Dette produkt skal sælges til så mange som muligt til den bedste mulige pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *